Voordracht Lodewijk Napoleon Assen

Op zondag 17 september werd in café Lodewijk Napoleon in Assen het zomernummer van het onafhankelijk literair vlugschrift Avier gepresenteerd. Dit keer een uitgave met dichters uit Assen. Deze dichters gaven ook acte de présence op de voordrachtenmiddag die ter gelegenheid van de uitgave werd gehouden. Deelnemers waren, in volgorde van optreden: Adrie Krijgsman, Nicolette Leenstra, Geert Loman, Jante Wortel en Lévi Weemoedt. De organisatie werd geregeld door Jan Holtman, de uitstekende presentatie door Laura Mijnders en het muzikale vertier door Henriette van Dijk.
Een zeer geslaagde middag wat mij betreft in een afgeladen café. En al vond ikzelf niet alles even interessant (de humor met baard van Levi Weemoedt bijvoorbeeld), de diversiteit in de voordrachten was in de juiste balans. Goed dat daar door de organisatie rekening mee was gehouden – want in een cafésetting met gevarieerd publiek hoort ook gevarieerde poëzie.

En nu maar hopen dat de evaluatie, die naar ik begreep vandaag plaatsvindt, voldoende perspectief biedt voor een vervolg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *