Voordracht 5 maart 2016

Op 5 maart a.s. om 20.15 komt ‘De Reisgenoot’ (Maarten van Veen) in ‘de Afblazerij. In Deventer is een levendige muziekscene, vol met singer songwriters. Maarten van Veen is daar een van. Hij reist kleine en bijzondere locaties af in het land en op zaterdag 5 maart a.s. komt hij dus bij ons aan de Steendijk.

Het is tof als je er bent en het is geweldig als je dat vooraf laat weten via FB, mail, app of telefoon. De ruimte is namelijk klein. We vragen geen entree, we gaan met de pet rond en de gage is voor Maarten want hij moet reizen.

De avond wordt afgewisseld met voordrachten van Adrie Krijgsman, hij heeft onlangs, dwars als hij is, in de winter zijn nieuwe bundel ‘Herfstlied’ uitgebracht. Een van deze gedichten is er al uitgevist en opgenomen in SLA Avier.

De Reisgenoot (Maarten van Veen) is een troubadour die danst op de lijn tussen pop en kleinkunst. Hij schrijft ontroerende Nederlandstalige liedjes met bijzondere teksten. Of zoals hij zelf zegt: “ik wil mensen aan het denken zetten, laten lachen en laten voelen”. Hij zingt verhalen met een dubbele bodem die hij begeleidt met een gitaar en een aanstekelijke performance.

groeten,
19f567d3e7-Logo Story's, cartoonesk, 15 cm. breed, 72 dpi, rgb
Bart van Mulkom
telefoon 0651082216
website www.splinterendewinter.nl
Twitter @splinterwinter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *