dichter, denker, kunstenaar

Dichtbundel ‘schraal grondgebied’

BUNDEL ‘schraal grondgebied’
Adrie Krijgsman, 2013, 62 pag.

Nu ook als gratis pdf te downloaden.

Omslag 'schraal grondgebied'De gedichten in ‘schraal grondgebied’ (2013) hebben het landschap en vooral ook de leegte als onderwerp. Het landschap kan letterlijk worden genomen als een vlakte of een berggebied, maar kan evengoed een innerlijk landschap zijn. Of zoals de dichter Kenneth White het formuleert: een landscape-mindscape.

64 pagina’s, garenloos gebrocheerd, omslag met flappen, glans gelamineerd, prijs € 7,50. Te bestellen via een mailtje naar info(apestaartje)adriekrijgsman.nl – dan voor € 10,- inclusief verzendkosten.
Inmiddels uitverkocht.

Een recensie door Joep van Ruiten (DvhN), met mijn kanttekening op Recensie bundel ‘schraal grondgebied’

“Wilde nog zeggen dat ik met veel plezier je bundel heb gelezen en me afvroeg: waarom stuur je het niet naar een uitgeverij? Kan makkelijk!”
(Annemieke Gerrist 13-04-2014)

“Wat ’n mooie gedichten maak jij! Ik zit er -stukje bij beetje- werkelijk van te genieten: nieuwjaarsnacht, vanuit de bergen, de wind zit al weken. Prachtig. Ik zie werkelijk “oude” landschappen uit mijn verleden voor me: Ierland, Bretange ( roze graniet), Hardanger e.d. èn vertoef er dan ook even.
Prima, gaat mee om te her- en herlezen op de boot -’t wad- : óók ’n mooi landschap.”

(TvdW, 06-06-2013)

“… Ik heb een boekje gekocht, gewoon om aan iemand cadeau te geven. Dat durf ik te doen, zelfs na dit verhaal. Want als een wereld met zoveel rampspoed is gezegend met zulke leuke dichters als Adrie Krijgsman, dan wordt het leven bijna weer leuk.”


Geplaatst

in

,

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

jQuery Tlačítko na začiatok by William from Wpromotions.eu